Over module keukens

Alle Kuppersbusch apparatuur op één locatie

Module keukens is dé specialist op het gebied van de module keuken en inbouwapparatuur. Zo vindt u bij ons onder andere alle Kuppersbusch apparatuur op één adres. Met trots mogen wij ons dan ook Kuppersbusch Experience Centre Nederland noemen.

Creëer uw Elementi di Cucina droomkeuken

Met de RVS en houten modules van Elementi di Cucina stelt u geheel naar wens uw eigen droomkeuken samen. Een stoere industriële look of toch liever een luxe moderne uitstraling? De keuze is aan u! Door een keuze te maken uit het uitgebreide assortiment kasten, front- en werkbladkleuren creëert u uw eigen stijl.

Kwalitatief hoogstaande merken met innovatief karakter

Naast onze topmerken als Kuppersbusch en Elementi di Cucina vindt u bij ons inbouwapparatuur van overige kwalitatief hoogstaande merken als Senzanome en Teka. Veel van onze inbouwapparaten zijn niet alleen echte eyecatchers in uw keuken, maar staan ook bekend om hun innovatieve karakter. Zo bieden wij als één van de eersten inductiefornuizen en -kookplaten met ingebouwde kookveldafzuiging.

Onze Website

Dagelijks optimaliseren we onze website om u te allen tijde van relevante en actuele informatie te voorzien. Onze website heeft als doel u te inspireren en adviseren. De meeste producten zijn via onze website te bestellen, maar voor een uitgebreid advies op maat verwelkomen we u graag in onze showroom in Enschede. Heeft u vragen over een bestelling of één van onze producten? Deze beantwoorden we uiteraard ook graag telefonisch, via de livechat of via het contactformulier