Menu
 

Over module keukens

Module keukens biedt modulaire en innovatieve keukens met veel ontwerpvrijheid, een strak lijnenspel, een uniek karakter en bovendien een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding. Met een keuken van Module keukens heeft de consument de volledige regie in handen om naar wens een eigen keuken samen te stellen. Kenmerkend voor onze keukens is de combinatie hout met RVS, wat zorgt voor een strak, stoer en luxe design. Door het ruime aanbod in werkblad- en frontkleuren, RVS modules en kasten past de modulaire keuken in ieder interieur. De rompkleur van de modules is antracietgrijs; de kleuren van het werkblad en de deuren kiest u zelf. Zo creëert u altijd een keuken die perfect bij uw interieur past. Bij Module keukens gebruiken we alleen de allerbeste materialen. Dat geldt zowel voor de RVS- als houten modules. Bij alle RVS modules is gebruik gemaakt van RVS 304, deze kwaliteit maakt hem duurzaam, makkelijk schoon te houden en goed bestand tegen schoonmaakmiddelen. Bovendien zijn alle elementen voorzien van softclose deuren, die zorgen voor het zacht en geruisloos sluiten.

Bezoek onze showroom

In onze ruime showroom in Enschede staat een groot aantal modulaire keukens opgesteld en vindt u volop keukeninspiratie. Door het ruime aanbod bieden we volop keuze. Kortom; wij inspireren, u heeft de regie om geheel naar eigen wens uw keuken samen te stellen

Deskundig personeel

Door het regelmatig volgen van trainingen op het gebied van alle nieuwe ontwikkelingen voorzien onze medewerkers u altijd enthousiast van de beste adviezen en de juiste informatie vanaf het oriëntatieproces tot aan aankoop van uw eigen modulaire keuken.

Onze Website

Dagelijks optimaliseren we onze website om u te allen tijde van relevante en actuele informatie te voorzien. Onze website heeft als doel u te inspireren en adviseren. De meeste producten zijn via onze website te bestellen, maar voor een uitgebreid advies op maat verwelkomen we u graag in onze showroom. Heeft u vragen over een bestelling of één van onze producten? Deze beantwoorden we uiteraard ook graag telefonisch, via de livechat of via het contactformulier

Bezorging

Bezorgen besteden wij uit aan een professionele transporteur. Samen zorgen we er voor dat het bestelde product op de afgeproken tijd bij de klant geleverd wordt. Vooraf neemt één van onze medewerkers contact op met de klant om een dag af te stemmen waarop de bestelling geleverd wordt.

Snelle levertijden

Vanwege het modulaire karakter kunnen module keukens snel geleverd worden.

Stoere greep in de showroom te bekijken